Jump to content

- - - - -

Canon PIXMA MG6250Din categoria “chiar va indemnam sa incercati asta singuri acasa”, astazi aducem in lumina reflectoarelor o imprimanta home, de 7 milioane de lei vechi, cu care puteti sa printati inclusiv CD-uri sau DVD-uri. Gata, acum  puteti respira usurati, aveti posibilitatea sa va scoateti primul album propriu de muzica, poate chiar primul film, prima colectie foto, cine stie…Cert e ca atunci cand ai numele printat si pe discul insusi, parca altfel te simti Posted Image . Si imprimanta aici de fata chiar stie sa faca asta. Cu cele 6 cartuse (printre care unul gri) pe care le are in dotare, MG-6250 este capabila sa imprime atat fotografii color, cat si alb-negru la un nivel destul de inalt de calitate si de redare a nuantelor, fara a fi nevoit sa faca artificii complicate si nenaturale
.
Mica lamurire, sa nu uit: inscriptia “Intelligent Touch System” inseamna un display si butoane touch, nu touch-screen, ceea ce oricum nu e un dezavantaj, mai ales ca meniul e foarte intuitiv. Cel putin de pe unitati de stocare ca stick-uri USB sau carduri Flash, se poate printa cam orice, in maxim 30 de secunde dupa ce a fost introdus hardware-ul in slot. Ne bucuram sa gasim tehnologie Cloud implementata pe aceasta imprimanta, precum  si Wi-Fi All-in-One. In ultimul timp, era inerenta introducerea unor functii de genul acesta, care sa usureze printarea de la distanta, wireless, sau chiar stocarea temporara de documente in cloud. Salutam decizia Canon de a implementa, chiar si mai tarziu decat concurenta, astfel de solutii integrate, ce practic maresc substantial utilitatea unor device-uri aflate si asa in categoria “ori glorie deplina, ori murim in lupta”. Din specificatiile tehnice, mentionam viteza de 12,5 pagini pe minut mono,  9,3 color,  respectiv durata de printare a unei fotografii 10×15 cm, de aproximativ 20 de secunde.


Auto Duplex si constructia dupa standardul ISO ESAT, plus calitatea peste medie a fotografiilor imprimate, ar mai fi trei argumente pentru care merita luata in considerare aceasta imprimanta, ca sa nu mai mentionam pretul acceptabil. Nota 8.50!


Sursa : http://www.arealit.tv

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files