Jump to content

- - - - -

Chrome Beta acum pe Android, in sfarsit un browser decent; Download aici!Pana acum a trebuit sa suport pe Android tot felul de browsere, precum o tentativa a celor de la Mozilla de a fi originali cu taburi laterale in Firefox-uri sau un browser Dolphin in care mi-a placut faptul ca atunci cand desenai pe ecran un simbol aceste era interpretat drept functie. Si totusi nu se comparau cu Safari Mobile, asta in vreme ce browserul stock din Android mi se parea OK, in mod clar mai OK decat IE Mobile din Windows Phone. Astazi a venit si Chrome for Android (Beta) sa ne salveze.

Puteti descarca noul Chrome pentru Android de AICI si aflati ca aplicatia este disponibila gratuit in Android Market, ocupa 16MB pe telefon/tableta si necesita minim Android 4.0 pentru a rula. Astfel, deduc ca softul ruleaza doar pe Samsung Galaxy Nexus, tableta Motorola Xoom si tableta ASUS Transformer Prime. Acestea sunt singurele device-uri cu Android 4.0 din Romania in acest moment, asta daca nu folositi un custom ROM. Revenind la Chrome pentru Android el ofera un browsing mai rapid, scroll si zoom foarte lin, posibilitatea de a cauta si naviga din bara Omnibox si posibilitatea de a deschide taburi nelimitate, intr-un mod de vizualizare foarte comod.

Ce-mi place cel mai mult este ca daca folosesti Chrome pe PC si te ridici de pe scaun sa pleci pana afara, iei tableta sau telefonul cu tine si continui browsingul de unde ai ramas, folosind varianta pentru Android a lui Chrome. Va puteti sincroniza bookmark-urile si taburile dand Sign In in browser pe desktop si telefon si aveti acum si posibilitatea de browsing Incognito pentru extra intimitate. Mai multe detalii in clipul de mai jos:
DOWNLOAD: https://market.andro....android.chrome

Sursa : www.arealit.tv

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files