Jump to content

- - - - -

Curse renunta la echipa finlandezaPosted Image
Organizatia Curse a anuntat ca au decis sa renunte la echipa de Counter-Strike: Global Offensive din Finlanda. Cu toate acestea, echipa va continua sa joace sub numele Hawks.
Echipa finlandeza condusa de Joona "natu" Leppänen, a semnat cu organizatia americana Curse in Noiembrie 2012. Dupa succesul de la THOR Open, acestia nu au reusit sa se impuna in alte turnee si au fost nevoiti sa faca cateva schimbari dupa ce Niko "naSu" Kovanen a parasit echipa.
Cu toate acestea, echipa s-a impus pe scena finlandeza, castigand LanTrek 2013 la inceputul anului, si cel mai recent, ESPC #2, insa rezultatele slabe pe care le-au obtinut la evenimentele internationale i-au adus in aceasta situatie. Astfel, organizatia cu baza in America, Curse, a decis sa ramana cu doar o singura echipa de CS:GO, si aceasta echipa este cea americana, care si ea la randul ei a suferit cateva schimbari dupa finala ESEA Season 13.
Echipa finlandeza continua sa joace in ESPC online league sub numele Hawks, in speranta de a se califica la finala Solid Gaming 2 in Helsinki.
Hawks: Posted Image Aleksi "allu" Jalli Posted Image Joona "natu" Leppänen Posted Image Timo "reflex" Rintala Posted Image Jesse "KHRN" Grandell Posted Image Jonas "ScurK" Finnilä

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files