Jump to content

- - - - -

Darksiders 2 si data de lansare!Posted Image
In sfarsit, Darksiders 2 are o data exacta de lansare. Desi stiam ca se va lansa undeva in iunie 2012 de ceva vreme, nu stiam inca data exacta, insa compania THQ a anuntat recent ca aceasta este 26 iunie in SUA si 29 iunie in Europa.

Titlul va fi valabil pentru PC, XBOX 360 si PS3. Va exista si o versiune pentru Wii U, care momentan se afla in dezvoltare si nu are inca o data de lansare.

THQ a mai anuntat si bonusurile care vin odata cu precomenzile, insa acestea depind de magazinul de unde lumea cumpara jocul. Magazinul Gamestop primeste pachetul ‘Death Rides’ ca bonus, Best Buy primeste‘Angel of Death’ si cei care cumpara de pe Amazon vor primi ‘Deadly Despair’.

Pachetul ‘Death Rides’ va contine multiple misiuni secundare permitand jucatorilor sa eploreze mai mult din Marker’s Realm si Dead Plains. In plus, jucatorii vor putea ajuta la dezvoltarea unei constructii antice, in batalia cu The Bloodless si la recuperarea comorii pierdute a lui Karn.

Pachetul ‘Angel of Death’ va contine atat o armura imbunatatita modelata in forma de inger, cat si o pereche de coase. In plus, jucatorii vor primi si posibilitatea de a vedea traseul violet pe care zboara tovarasul cioroi.

Pachetul ‘Deadly Despair’ va contine un cal foarte rapid, care permite jucatorilor sa traverseze lumea jocului mult mai repede.


Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files