Jump to content

- - - - -

Epsilon castiga Svecup si NLANPosted Image
Una dintre cele mai controversate echipe de pe scena de CS:GO, Epsilon, a reusit sa castige in doar trei zile peste 7,000€.
Dupa impresia buna facuta la Copenhagen Games, suedezii au reusit sa se impuna categoric la Svecup Norrköping si NLAN, doua LAN-uri la care au participat doar echipe din Suedia. Astfel, acestia au dovedit ca sunt a doua echipa ca valoare din Suedia, dupa Ninjas in Pyjamas.
Prima dintre cele trei finale regionale Svecup s-a jucat marti. Acolo s-au calificat cele mai bune patru echipe din faza online, acestea fiind Epsilon, Publiclir.se, hGh si CAI. In marea finala au ajuns Epsilon si hGh, iar Epsilon s-au impus cu scorul de 2-1 la harti, astfel casigand un loc in marea finala Svecup, care va avea loc in Gothenburg, in luna decembrie, plus 3,600€.
Svecup #1 - clasament final: 1. Posted Image Epsilon - 3,600€ 2. Posted Image hatersG0nnahate - 1,200€ 3. Posted Image Publiclir.se - 600€ 4. Posted Image CAI


Mult asteptatul eveniment suedez, NLAN, a avut loc la o zi dupa finala Svecup. In Norrköping erau asteptate printre echipele suedeze si LowLandLions si Reason Gaming, dar se pare ca in ultimele momente au decis sa nu mai participe. Cu toate acestea, cele mai bune echipe din Suedia s-au prezentat, in afara de NiP care au plecat in Kiev pentru finala SLTV StarSeries V. La fel ca la finala Svecup, Epsilon si hGh s-au intalnit in finala, chiar daca printre participanti s-au numarat si Lemondogs. De aceasta data, se pare ca cei din Epsilon au avut nevoie de doar doua harti pentru a fi incoronati campioni, astfel acestia s-au impus cu scorul de 2-0.
NLAN 2013 - clasament final: 1. Posted Image Epsilon - 3,600€ 2. Posted Image hatersG0nnahate - 1,775€ 3. Posted Image XSPELL - 590€ 4. Posted Image gosu 5-8. Posted Image Lemondogs 5-8. Posted Image Publiclir.se 5-8. Posted Image Dragonmasters 5-8. Posted Image Derailed

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files