Jump to content

- - - - -

Gruparea de hackeri “Anonymous” ameninţă din nou Facebook !Anonymous , una dintre cele mai active grupări de hackeri şi totodată cele mai bine puse la punct, cheamă Internauţii la protest. Protestul, organizat împotriva controversatelor legi SOPA şi PIPA, se vrea a fi de fapt un răspuns la o provocare prin care hackerii să demonstreze că pot ataca şi închide, temporar, cea mai mare reţea de socializare - Facebook.


Mai greu de înţeles este contextul în care apare această ameninţare. Facebook se numără printre opozanţii legii SOPA, iar în ciuda controverselor pe care le stârneşte, reţeaua lui Zuckerberg reprezintă o formă de manifestare liberă în online.

Anonymous a ameninţat cu un atac asupra Facebook şi anul trecut, dar la data specificată (5 noiembrie) nu s-a întâmplat nimic.

Şi atunci, şi acum, un presupus membru al grupării, a precizat că ameninţările nu aparţin de fapt celor de la "Anonymous" şi sunt false . în acest caz, aşteptările celor care speră să pice reţeaua Facebook sunt în zadar.

Data la care ar putea avea loc atacul este 28 ianuarie 2012.

Posted Image

Sursa: go4it.ro

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files