Jump to content

- - - - -

Hitman Absolution – preview



Dupa aproape 6 ani in care a stat ascuns, asasinul chelios clonat in Romania, se va intoarce pe monitoarele noastre intr-un nou joc numit Hitman Absolution.



Baietii de la IO Interactive nu au dat prea multe detalii despre povestea acestui joc dar din cate au spus pana acum, evenimentele vor avea loc dupa cele Blood Money iar Agentul 47, in urma unei tradari,  va ajunge sa fie izgonit din agentia de asasini din care facea parte si sa fie vanat de politie. Asa va pune mana pe cel mai greu contract din viata lui, un contract ce presupune asasinarea lui Daiana Burnwood, persoana care l-a format ca si asasin. Producatorii au mai spus ca experienta va fi mult mai personala, de aceasta data cheliuta al nostru fiind in centrul atentiei.



Jocul este dezvoltat pe un nou motor grafic proprietar numit „Glacier 2”. Acesta a fost construit de IO Interactive pentru a se mula cat mai bine necesitatilor noului Hitman, oferind atat un detaliu grafic mai placut cat si un grad mai mare de realism si interactiune. AI-ul nu va avea doar doua functii, cea de a patrula si de a te impusca atunci cand te vede, ci va avea un comportament mult mai apropiat de cel al unor oameni reali. De exemplu politistii nu vor trage in tine din prima secunda in care te vad ci te vor soma sa te opresti sau atunci cand iei un ostatic, camarazii lui te vor implora sa-l eliberezi. Pentru a lupta cu inamicii 47 va putea folosi statui, fire smulse din perete si cam orice alt obiect contondent din mediu.



Coloana sonora este realizata de Peter Pate si Peter Kyed si ne va fi livrata printr-un sistem foarte avansat de muzica organica. Astfel daca jucati intr-un mod mai violent, cu multa actiune, veti obtine mai mult rock pe cand daca te furisezi mai mult, muzica va sustine acest lucru.



La capitolul mecanici de joc Hitman Absolution va fi o combinatie intre vechi si nou. Cele mai importante aditii vor fi un sistem de stealth asemanator cu cel din Deus Ex Human Revolution si un „Instinct Mode” ce te va ajuta sa vezi inamicii prin pereti cu tot cu drumul pe care il vor parcurge. Totusi instinctul nu va putea fi folosit la infinit ci doar o perioada scurta de timp apoi reincarcandu-se. De asemenea, ca si in jocurile precedente, te vei putea deghiza in alte haine insa de aceasta data vei putea face diferite actiuni pentru a semana cu cel in care esti deghizat cum ar fi sa te feresti de inamici cu mana pusa pe fata.



Acestea fiind spuse, de-abia astept lansarea din iunie a noului Hitman si probabil ca nu va dezamagi. Voi ce parere aveti?





Feb 20 2012 11:49 AM
Să fie primit.

Extaziuss Sponsor



Extaziuss @ Facebook




Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files