Jump to content

- - - - -

HTC dezvăluie primul smartphone quad-core pe 26 februarie !HTC a făcut deja o tradiţie din a fura startul la Mobile World Congress, prezentând cele mai noi modele smartphone chiar înainte de startul expoziţiei.

Şi în acest an, compania a început să împartă membrilor presei invitaţii la un eveniment ce va avea loc chiar înainte de MWC, pe 26 februarie . Deşi nu există încă informaţii concrete în acest sens, starul aşteptat la acest eveniment este HTC Edge, primul smartphone cu procesor quad-core din oferta companiei.

Posted ImageEchipat cu un eran HD 720p şi chipset Tegra 3 , HTC Edge poate fi noul vârf de gamă pentru oferta de telefoane inteligente a companiei. Din informaţiile disponibile până acum, aflăm că cele patru nuclee de procesare funcţionează la nu mai puţin de 1.5 GHz, iar pentru utilizarea eficientă acumulatorului Li-Ion este inclus şi un procesor auxiliar cu eficienţă energetică ridicată, folosit pentru activităţi mai puţin solicitante, cum este navigarea sistemului de meniuri sau răsfoirea colecţiei de mesaje text. Sistemul de operare livrat este Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ajutat de 1GB memorie RAM, în timp ce memoria internă totalizează 32 GB.

Ecranul cu rezoluţie HD măsoară 4.7 inch. Pe spate se află o cameră foto de 8 MP cu apertură F2.2, capabilă să filmeze la rezoluţie 1080p.

Desigur, până la prezentare oficială toate specificaţiile de mai sus trebuie tratate cu oarecare scepticism. Cert este că HTC Edge se prezintă a fi un smartphone multimedia demn de toată atenţia, ţintit către cei mai exigenţi utilizatori.

Rămâne de văzut dacă alături de performanţe de top şi un ecran gigant HTC Edge reuşeşte să pluseze şi la capitolul autonomie, aspect tot mai neglijat de producătorii de telefoane inteligente.


Sursa: Gsmarena.com

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files