Jump to content

- - - - -

HTC Endeavor, telefon quad core Tegra 3 vine la MWC 2012Stiam de ceva vreme ca HTC planuieste sa prezinte primele sale telefoane si tablete quad core la Mobile World Congress 2012, care va debuta la finalul acestei luni. Acum aflam ca unul dintre aceste noi modele, HTC Edge, cunoscut si ca Endeavor a avut parte de o scurgere de informatii si am reusit sa aflam specificatiile sale.

Avem de-a face aici cu un telefon quad core cu procesor Nvidia Tegra 3 Kal-el de 1.5 GHz si trebuie sa stiti ca acest smartphone mai foloseste si un ecran 720p de 4.7 inch si o camera de 8 megapixeli. In plus, avem la dispozitie si 1 GB RAM si suport pentru conectivitate quad band HSPA+. HTC Endeavor ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu interfata HTC Sense 4.0 si vine cu o pereche de casti Beats la pachet. Ma astept ca pretul sau sa fie destul de mare, avand in vedere gradul de inovatie aflat la bordul sau.
Inainte ca aceste informatii sa ajunga pe web se specula ca HTC ar folosi de fapt un procesor Qualcomm Snapdragon de noua generatie, sau poate chiar unul Texas Instruments, dar iata ca taiwanezii au optat pentru Nvidia. Pe piata exista deja tableta ASUS Transformer Prime, care foloseste tot un procesor quad core Tegra 3, iar celalalte tablete prezentate la CES 2012 si produse de Acer sau ZTE se bazeaza pe acelasi CPU. Sa vedem ce se va intampla si cu tableta HTC Quattro, tot cu procesor quad core… banuiesc ca va alege aceeasi solutie de procesare.

Sursa : http://www.arealit.tv

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files