Jump to content

- - - - -

Max Payne 3 a fost amanat !Posted Image

Rockstar Games au anuntat ca Max Payne 3, care trebuia sa apara initial in luna martie, a fost amanat pana pe data de 18 mai in cazul versiunilor de Xbox 360 si PS3 - versiunea de PC va fi pe rafturi pe 1 iunie.

Tot Rockstar au anuntat si bonusurile de pre-comenzi Max Payne 3 pentru Europa, care vor fi disponibile la diferiti retaileri.
Harta de multiplayer Cemetery, disponibila la pre-comenzile din magazinele GameStop americane, va putea fi obtinuta si in Europa prin Game.co.uk, GameStop.de, GameStop.es si Micromania.fr, plus alti retaileri ce vor fi anuntati mai tarziu.

Un alt bonus pentru pre-comenzi este Silent Killer Multiplayer Loadout Pack, care contine trei accesorii pentru multiplayerul lui Max Payne 3: un Light Anti-Tank Weapon, ablitatea Slippery Character Burst si un Listening Device Item ce-ti permite sa auzi inamicii de la o distanta mai mare.

Inca o oferta le promite tuturor celor care plaseaza o pre-comanda accesul gratuit la primul DLC de multiplayer, DLC ce va fi disponibil contra cost pentru publicul larg.

Sursa: gamextv.gsp.ro

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files