Jump to content

- - - - -

Samsung Galaxy S II, în curand cu ecran HD!Cel mai galonat smartphone Samsung va apărea pe piaţă într-o nouă versiune - Galaxy S II HD , versiune ce ne oferă un ecran tactil de 4.65 inch cu rezoluţie de înaltă definiţie (1280 x 720 pixeli), dar şi alte îmbunătăţiri.

Bateria va avea şi ea o capacitate mai mare, pentru a compensa consumul ridicat de energie (1800 mAh faţă de 1650 mAh), iar în reţelele moderne LTE smartphone-ul va oferi suport pentru acest tip de conectivitate.

Posted Image


Chiar dacă tehnologia NFC duce lipsa unei infrastructuri dezvoltate, merită să menţionăm faptul că Galaxy S II HD dispune de un astfel de modul, prin intermediul căruia se pot efectua plăţi şi autentificări în diverse reţele (reţele sociale, reţele de magazine, cinematografe etc.).

Se zvoneşte că Galaxy S II HD este exclusiv pentru Marea Britanie. Rămâne de văzut dacă mai sunt vizate şi alte ţări, dar asta vom afla abia în februarie, în cadrul târgului de telefonie şi comunicaţii Mobile World Congress (Barcelona, 27 februarie - 1 martie).

Sursa: thenextweb.com

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files