Jump to content

- - - - -

Xbox 720 va folosi un joystick cu touchscreen HDStiu ca visati la un PlayStation 4 si la un Xbox 720 care sa fie lansate in 2012, dar asta nu se va intampla prea curand. Din fericire aflam cateva detalii despre viitoarea consola Microsoft de la revista Xbox World. Publicatia pare destul de sigura cand afirma ca Xbox-ul o va lua pe urma lui Wii U, oferind un joystick cu un ecran touch in mijloc.


Sursele revistei Xbox World afirma ca urmatorul Xbox va fi un media hub de culoare neagra, cu o carcasa mata si bazat pe tehnologii precum realitate augmentata, sunet directionat si un Kinect care va suporta 4 jucatori si va urmari degetele utilizatorilor. Consola nu este nici pe departe finisata, iar Microsoft testeaza diferite configuratii de joystick-uri, printre care se numara si un controller in forma de tableta, care aminteste mai degraba de Sony PS Vita decat de Wii U. Sa fi venit oare momentul unui Xbox portabil in sfarsit?
Acelasi articol mai descrie noul joystick drept un ecran HD inconjurat de butoanele traditionale ale lui Xbox 360 si joystickurile clasice. Ecranul touch va avea si rol de telecomanda pentru televizor, de browser atunci cand sunteti pe web si va afisa si informatii cu privire la titlurile jucate. Ma surprinde si faptul ca revista a avut curajul sa arunce si un pret si anume 399 de lire sterline pentru consola Xbox 720. Retineti ca in acest moment avem doar zvonuri la dispozitie, deci nimic nu este sigur.

Sursa : http://www.arealit.tv

Extaziuss SponsorExtaziuss @ Facebook
Staff-ul Comunitatii Extaziuss

Founder

TheRattiK

Administratori

Fabianski
hardisk®
Skandisk

Moderatori Globali

Community Feeds

Recent Topics


Top Users


Random Files